Наш Радівілов захистив титул найсильнішого гімнаста Європи. Оцініть красу рухів українця (відео)

Ігор Радівілов

Український гімнаст Ігор Радівілов відстояв звання чемпіона Європи в опорному стрибку, повідомляють Патріоти України з посиланням на Європейський гімнастичний союз.

Сьогодні у Базелі (Швейцарія) у фінальних змаганнях Радівілов отримав за перший стрибок 15,000 бала, а другу спробу виконав на 14,433. Середня оцінка українця склала 14,716 бала.

Срібло дісталося ізраїльтянину Андрію Медведєву (14,658), бронзу виграв британець Джарні Реджині-Моран (14,583).

Таким чином, Ігор Радівілов захистив титул чемпіона Європи в опорному стрибку. У цій дисципліні він також переміг на ЧЄ-2020.

У Базелі медаль Радівілова стала для збірної України другою. Першу нагороду нашій команді 23 квітня приніс 17-річний Ілля Ковтун, який сенсаційно здобув бронзу в багатоборстві.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...