"Наш! Російський!": У центрі Харкова суперечка про Крим закінчилася різаниною (відео 16+)

Біля харківського ресторану "Молодість" суперечка щодо належності Криму переросла в різанину. Як наслідок, одна людина зазнала поранень і довелося викликати швидку. Інцидент трапився приблизно о 4 ранку 8 липня. Згодом у місцевих телеграм-каналах оприлюднили відео з місця подій, повідомляють Патріоти України.

Сміявся та казав "Наш! Російський"

Один із записів з місця зробив хлопець, який зазнав ножових поранень. Спершу там видно уривок початку суперечки. Автор ролика запитує чоловіка у вишневій футболці "Чий Крим?".

Той усміхається та каже "Наш! Російський". Після цього на ролику вже наступний кадр, де автор має обмотану бинтом закривавлену руку.

Туди приїхали правоохоронці

Він розповідає правоохоронцям, що його вдарив ножем "кримнашист" у вишневій футболці. Мовляв, витягнув ніж і штрикнув у руку. Це підтверджують і очевидці конфлікту.

Згодом вони разом із поліцією підходять до зловмисника. Тоді втручається чоловік у синій футболці, який каже не знімати відео. Також раніше публікували запис із місця одразу після різанини. Там видно, як медики ведуть потерпілого. Він у процесі кричав і називав ймовірного кривдника сепаратистом.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...