Наш спортсмен не стримував емоцій: Україна виграла другу медаль на Олімпіаді (фото, відео)

Ігор Рейзлін здобув бронзову нагороду в фехтуванні на шпагах.

Фехтувальник Ігор Рейзлін в матчі за третє місце Олімпійських ігор у змаганнях шпажистів обіграв італійця Андреа Сантареллі, повідомляють Патріоти України.

Сантареллі капітулював з рахунком 15:12, хоч і по ходу гри вигравав 4:1. Втім, наш співвітчизник зміг переламати хід гри.

У півфіналі Рейзлін поступився французу. На шляху до бронзи Рейзлін переміг швейцарців Бенджаміна Штеффена (15:11) та Макса Гейнцера (15:12). А у чвертьфіналі українець виявився сильнішим за єгиптянина Мохамеда Ельсаєда - 15:13.

Ігор РейзлiнЦе перша в історії України медаль Олімпійських ігор в чоловічій шпазі. Уперше за 17 років Україна пробилася до півфіналу в чоловічому фехтуванні. На Олімпіаді в Афінах 2004 року українець Владислав Третьяк здобув бронзу в шаблі.

37-річний Рейзлін є віцечемпіоном світу 2019 року в командних змаганнях та бронзовим медалістом ЧС-2019 в індивідуальних змаганнях. Для Рейзліна це були дебютні Олімпійські ігри. Це друга медаль для України в Токіо і знову бронзова!

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно