Наша абсолютна чемпіонка: Українська важкоатлетка виграла три золоті медалі чемпіонату Європи (відео)

Каміла Конотоп стала абсолютною чемпіонкою континенту з важкої атлетики у ваговій категорії до 59 кг, повідомляють Патріоти України.

Наша спортсменка спочатку у ривку показала найкращий результат — 105 кілограмів.

Потім у поштовху Камілі підкорилася вага в 125 кілограмів. У підсумку за сумою (ривок + поштовх) вона показала результат 230 кілограмів, завоювавши за кожну дисципліну по золоту, а третю золоту медаль здобула в загальному заліку.

За сумою двох дисциплін друге місце посіла француженка Дора Чакунте (215 кг), а топ-3 замкнула Сара Ретулайнен з Фінляндії (214 кг).

Зазначимо, що Конотоп утретє в кар'єрі стала абсолютною чемпіонкою Європи з важкої атлетики. Раніше їй підкорялося це досягнення 2021 і 2023 року. Додамо, що загалом Україна на Євро-2024 з важкої атлетики має вже чотири медалі: три золота та одне срібло.

"Це дно": "Ліга сміху" оскандалилася жартом про потопельників у Тисі, українці обурені

понеділок, 20 травень 2024, 6:38

Українські коміки знову опинилися у центрі скандалу. Цього разу оскандалилися гумористи "Ліги сміху". Вони пожартували про ухилянтів у Тисі. Так, у скандальному виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступне: «Я тону у ...

Посилення мобілізації в Україні: Ось кому з жінок потрібно сходити у ТЦК після вступу в силу нового закону 18 травня

понеділок, 20 травень 2024, 6:24

18 травня в Україні набрав чинності новий закон про мобілізацію. Згідно з ним військовозобов’язані мають 60 днів на те, щоб оновити дані у ТЦК. Оновити свої військово-облікові дані або встати на облік з 18 травня мають жінки, які мають медичну та фарма...