"Наша боротьба знайшла відгук": У Російському добровольчому корпусі розкрили долю деяких "вагнерівців"

"Російський Добровольчий Корпус" в Україні поповнив свої ряди новими бійцями. Серед "новобранців" ветерани приватної військової кампанії "Вагнер", інформують Патріоти України.

"Нові добровольці РДК прибули в Україну! Знову переконуюся в тому, що наша боротьба знайшла відгук у безлічі російських умів і сердець, і ряди "Російського Добровольчого Корпусу" продовжують поповнюватися найрішучішими і хоробрими синами своєї Вітчизни", - повідомив командир "РДК" Денис "White Rex" Нікітін в Telegram.

За його словами, до добровольців в Україні приєдналися не тільки "молоді необстріляні новобранці", а й професіонали - ветерани ПВК "Вагнер". Зазначається, що вони приїхали для боротьби з ворогом українського та російського народу - "путінської машини терору". Нікітін заявив, що попереду епоха жорстокої боротьби за майбутнє дітей, тому бійці готуються щодня.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...