"Наша подорож в Японію": Потап вдало розіграв фанів фото з центру Києва

Потап і Настя Каменських вирішили розіграти підписників у соцмережах простим тестом на уважність, а в підсумку потролили й журналістів. Пара опублікувала фотографію з центру Києва, вказавши, що знаходяться в Японії. Захоплення в коментарях і навіть новин в ЗМІ довго чекати не довелося, зазначають Патріоти України.

"Нещодавно спускався з Настею у підземний перехід в Києві, поряд з "Гулівером", і зробив фотографію. "Гулівер" - єдиний хмарочос e цьому місці, і все це нагадало мені дощову Японію", - розповів Потап фоловерам в Instagram.

Пара опублікувала знімок, на тлі столичного хмарочоса і додала до його опису прапор Японії. Через деякий час Потап опублікував список новинних заголовків про їх вигадану поїздку "в далеку Азію". "Подивіться, куди котиться журналістика", - посміявся він.

Тест на уважність провалили не всі фоловери артиста. Деякі впізнали торговий центр в Києві і теж посміялися над неуважністю ЗМІ.

"В Японії теж "Гулівер" збудували?", "Ну і як там сакури, цвітуть?", "Тонко й геніально", - вказали у коментарях.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...