"Нащо тобі той невдячний "Реал"?": Найбагатший клуб світу кличе молодого українського голкіпера

Голкіпер "Реала" Андрій Лунін привернув увагу селекціонерів "Ньюкасла". "Королівський клуб" не утримуватиме дублера Тібо Куртуа, якщо він захоче піти. Реал попросить за трансфер українця €10 мільйонів, повідомляють Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

У "Ньюкаслі" готові гарантувати Луніну ігрову практику, якщо він наважиться змінити сонячну Іспанію на Північний Схід Англії, повідомляє El Nacional.

22-річний воротар зіграв лише один матч за мадридський клуб – поєдинок минулого сезону у Кубку Іспанії проти "Алькояно", який мадридці програв (1:2). Цього сезону Андрій зовсім не виходив на поле у складі "вершкових".

"Ньюкасл" у нинішньому сезоні АПЛ виборює виживання. 27 грудня команда Едді Гау зіграє проти "Манчестер Юнайтед" у рамках 19-го туру АПЛ.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...