"Наше серце з вами": В іранському готелі, де зупинявся екіпаж МАУ, вшанували пам’ять загиблих українців (фото)

Прості іранці просять вибачення в українців за трагедію, що сталася.

В іранському готелі, де зупинявся екіпаж пасажирського літака Boeing 737−800 Міжнародних авіаліній України, вшанували їх пам’ять. Про це повідомляється на сторінці бригади транспортної авіації в Facebook, передають Патріоти України.

"На знак шани та пам’яті персонал готелю, із якого наші хлопці і дівчата вирушили в свій останній рейс, розмістив в холі фото загиблого екіпажу з підписом «Наше сердце с вами», — йдеться в повідомленні.

Як зазначив командир екіпажу літака Іл-76МД, яким в Україну доставили тіла загиблих, Дмитро Мимриков, від іранців українські льотчики постійно чули слова співчуття і вибачення за катастрофу. Літак МАУ рейсу Тегеран-Київ був збитий вранці 8 січня відразу після вильоту з аеропорту столиці Ірану. В результаті загинули всі 176 осіб на борту.

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...