"Наші храми захопили": Віряни УПЦ МП зустріли Зеленського в аеропорту в Рівному (фото, відео)

За словами журналістів, на мітинг зібралося близько двох сотень священиків і прихожан Московського патріархату.

Віряни УПЦ МП звернулися до Зеленського. Фото: РадіоТрек.

У вівторок, 10 вересня президент Володимир Зеленський прибув з робочим візитом до Рівненської області: в аеропорту його зустрів мітинг прихожан Української православної церкви (Московського патріархату). Про це повідомляє місцеве видання "РадіоТрек", передають Патріоти України.

Парафіяни і священники УПЦ МП зверталися до президента з вимогою захистити їх права. Вони заявляли про те, що храми, в які вони ходять, нібито "захоплені", а їх самих звідти виганяють.

За словами журналістів, на мітинг зібралося близько двох сотень священиків і прихожан Московського патріархату. Володимир Зеленський прибув на Рівненщину, щоб представити главу місцевої ОДА Віталія Коваля.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...