Наші красуні: Українські гімнастки вражаюче співають гімн на честь перемоги на домашньому Євро-2020 (відео)

«Ще не вмерла…» пролунала на честь перемоги господарок у командній першості.

Перша медальна церемонія 36-чемпіонату Європи з художньої гімнастики, який стартував 26 листопада у київському Палаці спорту, увінчалася славнем України, повідомляють Патріоти України.

«Ще не вмерла…» пролунала на честь перемоги господарок у командній першості. У її залік входили виступи сеньорок у групових вправах і юніорок-солісток в індивідуальних видах.

Серед юніорок в окремих видах нашу команду представляли львів’янка Каріна Сидорак, Меланія Тур з Павлограда на Січеславщині та запоріжанка Поліна Каріка. У групових вправах нашу команду представляли Валерія Юзьв’як з Ужгорода, Діана Баєва з Макіївки на Донеччині, львів’янки Анастасія Возняк, Марія Височанська та Маріола Бондарчук. Славень на честь своєї перемоги дівчата виконували щиро, як мовиться, на повні груди.

Додамо, що за підсумками багатоборства у групових вправах Україна здобула бронзу. Золото їде в Ізраїль, срібло - в Азербайджан. У суботу, 28 листопада, сеньорки розіграють медалі групових вправ у окремих видах. А юніорки боротимуться за медалі у виступах з окремими предметами. Завершиться чемпіонат у неділю, 29 листопада. Боротьбу у найпрестижнішому виді, багатоборстві поведуть сеньорки.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...