Наші рекордсменки: Українки з величезними грудьми, найдовшими ногами і двометровим волоссям (фото)

Українки неодноразово очолювали рейтинги найкрасивіших і найсексуальніших жінок у світі. Дівоча коса, пишні груди й бездонні очі зводять з розуму чоловіків. Краса наших жінок – неповторна, але є рекордсменки, які вирізняються з-поміж інших. Патріоти України пропонують вам подивитися на добірку фото українок, які здивують кожного.

Олена Корзенюк

17-річна українка, яка в юному віці потрапила до Книги рекордів Гіннеса. Торік довжина її волосся сягала 235 см. Цього року – в Книзі рекордів Гіннесса зафіксували показник Корзенюк у 222 см, оскільки вимірювали середню довжину трьох різних пасм. Дівчина розповідає, що її шевелюри ніколи не торкалися ножиці.

Інна Горячковська

Модель плюс-сайз Інна Горячковська – володарка 15 розміру грудей, який вважається абсолютним українським рекордом. Жінка має натуральні груди й часто хизується відвертими світлинами в мережі. 25-річна Інна 2019 року стала "Miss Ukraine plus size", також модель бере участь у різних телепередачах та активно веде соцмережі.

Лілія Лукашова

Дніпрянка Лілія Лукашова має найбільші очі в Україні — 34 мм від внутрішнього до зовнішнього кута ока. Жінка розповіла, що великі очі в родині лише у неї. В дитинстві Лілія соромилася нестандартної зовнішності, а зараз – це її головний козир.

Оля Полякова

Найдовші ноги завдовжки 128 см належать українській співачці Олі Поляковій. Зірка завела для них навіть окрему сторінку в Instagram, хоча офіційно цей рекорд поки не зареєстрований. У Книзі рекордів України зафіксовані ноги завдовжки 113 см у полтавки Катерини Качашвілі.

Анастасія Покрещук

Якщо говорити про рекорди штучної краси, то в Україні є й такі. Володарка найбільших вилиць у світі – українка Анастасія Покрещук. До того ж зробила їх собі дівчина сама. На її сторінку в Instagram підписано понад 250 тисяч осіб. Дехто захоплюється екстравагантністю Анастасії, а хтось критикує її.

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...