"Наші успіхи настільки небувалі, що їх ніколи і не бувало": Зірка "Кварталу 95" висміяв Міноборони РФ (відео)

Актор "Кварталу 95" Юрій Великий, який прославився тим, що пародіював Володимира Зеленського після його відходу в політику, в черговий раз розсмішив публіку відеороликом. Цього разу він висміяв Міноборони Росії, яке намагається виправдати свої поразки на фронті. Робота була опублікована на YouTube-каналі Великого, передають Патріоти України.

"Хочу зазначити, що на 183-й день нашої триденної "спецоперації", ми домоглися небувалих успіхів. Ці успіхи настільки небувалі, що їх ніколи і не бувало", - зобразив Юрій Великий "брифінг" Міноборони РФ.

Також комік не пройшов повз заяву росіян про те, що вони нібито збили супутник, на який зібрали гроші українці. "Найкращим чином проявили себе наші ВКС – повітряно-косметичні сили Росії. Їм вдалося збити супутник з якимись незрозумілими американськими літерами, на який українці збирали всією країною. Це був зафіксований перший космічний "хлопок". За даними розвідки ми спрацювали на випередження і збили супутник ще до того, як його українці купили", - пожартував Юрій Великий.

Також він згадав про "хлопки" в російських містах, відзначивши, що всьому виною погодні умови.


Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...