"Нашу гідність принизили": У Сухопутних військах відреагували на інцидент з бійцями підрозділу "Азгард"

Олександр Дмітрієв. Фото: соцмережі.

У Сухопутних військах ЗСУ пообіцяли ретельно розслідувати інцидент із заявою бійців підрозділу "Азгард", у якій йдеться про приниження військових радником Олександром Дмітрієвим. Про це повідомляють Сухопутні війська ЗСУ, передають Патріоти України.

"Будуть з'ясовані обставини справи, аргументи та докази обох сторін конфлікту. Діям учасників конфлікту буде надана правова оцінка", - йдеться у повідомленні.

Водночас військові закликали громадян на час перевірки утриматись від "самостійної емоційної оцінки" цієї ситуації, яка може бути неправильною через відсутність повного обсягу інформації.

Що передувало

Бійці підрозділу "Асгард" поширили відео, в якому йдеться про приниження військовослужбовців радником командувача Павлюка Олександра Дмітрієва (відомого як Тихоход).

"Цивільна особа, яка дозволяє собі втручатись у роботу нашого підрозділу. А саме: віддавати накази військовим, погрожувати "ламати військових через коліно", та принижувати їхню гідність", - йдеться у повідомленні. Так, військові звернулися до командування та попросили втрутитись у ситуацію, а "від Тихохода вимагаємо публічних вибачень".


"Масове талановите відволікання уваги суспільства створює ілюзію, ніби на проблеми можна не зважати": Павленко пояснив, шо українці "проспали" за рейдами ТЦК

понеділок, 14 жовтень 2024, 16:55

"Масове талановите відволікання уваги суспільства створює ілюзію, ніби на проблеми можна не зважати. Люди ж зайняті. Люди дивляться серіал Знаєте, що найбільше тривожить у новинах про рейд ТЦК на концерт "Океану Ельзи", а найбільше — в реакції на них?"...

Варто врахувати нюанси: Чому сума першої субсидії буде "урізаною"

понеділок, 14 жовтень 2024, 16:46

У жовтні не тільки стартує опалювальний сезон у Києві, але й українці починають отримуватимуть оновлені субсидії, перераховані у зв'язку з початком опалювального сезону, передають Патріоти України. Але перша «тепла» субсидія буде частково «урізана». З ...