"Нашу музику все одно багато хто слухає": Російський репер Face розповів, як ставиться до українців (відео)

Репер Face зізнався, як ставиться до українців.Російський репер Face (Іван Дрьомін) заявив, що політичні розбіжності між державами не повинні якимось чином впливати на відносини між народами цих країн. Артист додав, що йому подобається, як українські шанувальники реагують на нього, і як приймають на концертах. Цими подробицями виконавець поділився в програмі " В гостях у Гордона", передають Патріоти України.

На питання журналіста про те, чи страшно реперу було їхати сюди, він відповів абсолютно ствердно "ні". "А чому боятися? Я ж знаю, як все є насправді. Я бачу людей на своїх концертах і знаю, що є багато тих, хто думає про мене позитивно. В Україні все одно дуже добре слухають музику російською мовою, тому що цього не відняти. Щоб не відбувалося на державному рівні, я вважаю, що потрібно залишатися адекватною людиною", – сказав зірка.

"Я проти того, щоб якісь політичні ігри позначалися на стосунках між народами. Я люблю і українців, і білорусів не менш, ніж росіян. Коли я приїжджаю в ці країни, я відчуваю себе класно", – підсумував виконавець.

Коротко про музиканта:

  • Face народився в 1997 році в Уфі. Закінчив місцевий ліцей №5, вищої освіти не отримав. За словами Дрьоміна, він був важким підлітком, входив до місцевих підліткових банд, перебував на обліку в підрозділі у справах неповнолітніх відділу поліції.
  • Першу пісню Face записав в 2015 році, а в 2016 році вийшов трек "Гоша Рубчинський", який зробив його відомим.

Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...