Наслідки видно неозброєним оком: У мережі показали, на що шахтні води перетворюють річки ОРДО (фото)

У непідконтрольною Україні Горлівці місцева річка Залізна балка (Железнянка) поруділа, після того, як в неї потрапили шахтні води. Про це повідомляють підконтрольні ОРДО пабліки, передають Патріоти України.
Ресурси публікують фото води в річці, яка стала коричнево-помаранчевою. Як пишуть користувачі, колір води говорить про те, що вона насичена речовинами, металами, які проникли в воду з устаткування, залишеного в шахтах.
При цьому пабліки зазначають, що шахта імені Скочинського, розташована в непідконтрольному Україні Донецьку, а також шахти імені Засядька, «Бутівська» і «Путилівська» також мають серйозні проблеми з водовідливом: «Если срочно не принять меры в отношении шахтных водоотливов в „ДНР“, последствия могут быть катастрофическими».

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...