Насправді він народився у Сибіру: Астролог дав цікавий прогноз для Путіна на 2021-й рік

Влад Росс заявив, що 2021-й - рік великих змін в Росії.

Відомий астролог Влад Росс розповів про місце народження президента РФ Володимира Путіна і що його чекає в 2021 році. Про це він розповів в ефірі програми "Розклад Кулініча" на телеканалі Апостроф TV, передають Патріоти України.

"Я думаю, що у нього взагалі складеться складна ситуація в 2021 році. Я йому прогнозую останній життєвий соляр на планеті Земля. За деякими даними, Путін народився не в 1952 році, а в 1950-му. Йому насправді 70 років, і він має в з'єднанні Місяць і Плутон в знаку Лева. Лев - це знак царственої особи, це "я наказую, а ви всі холопи", "я ухвалюю рішення сам", "вся Росія належить виключно мені, а ви всі хто такі". Ось ці королівські амбіції у нього вписані в гороскопі 1950-го, але народився він 7 жовтня в Сибіру. Ні в якому Петербурзі він не народжувався", - сказав астролог.

Астролог зазначив, що 2021-й - рік великих змін в Росії. "Уран - символ повалення влади, великих змін, зміни всіх еліт. Абсолютно всі шишки полетять в 2021 році. Якраз Уран перетинає найвищу частину гороскопу Росії. Уран входить в будинок влади. Можливо повторення Болотної площі, революції. Навальний не випадково воскрес. Про це говорив ще монах Авель, пророкуючи, що після довгого правління одного з політиків прийдуть 10 королів на годину. Перший з них помре, але воскресне. Дуже схоже на Навального. Був такий пророк Авель - монах, який жив в середніх віках", - сказав Росс.

Джерело: Апостроф

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...