Насправді вони не одноразові?: Користувачів соцмереж шокувало, як тестують вейпи на заводі в Китаї (відео)

Ютубер Machina відвідав завод у Шеньчжені, Китай, щоб побачити, як виробляються та тестуються одноразові вейпи. Так, під час контролю якості люди затягуються кожним окремим вейпом один раз, перш ніж відправити його далі, зазначають Патріоти України.

Один з працівників сказав, що у звичайний день він тестує від 7000 до 8000 вейпів на день, але іноді це число збільшується до 10000. Глядачі відео були шоковані як тим, що вони могли використовувати пристрій, який був у роті іншої людини, так і тим, що працівник також сказав, що він курить вейп у вільний час.

Один коментатор сказав, що йому "насправді шкода цієї дитини, яка тестує всі вейпи". Тисячі затягувань тисячами вейпів щодня — все це створює багато небезпек для здоров'я. Деякі люди, які надто багато курили, зрештою потрапили до лікарні та серйозно захворіли, і медичні експерти прагнуть підкреслити, що вейпінг безумовно шкідливий для здоров'я.

Варто знати! Названо авто, які дорогі у ремонті - їх купувати не радять

вівторок, 20 серпень 2024, 16:44

Автомобіль – це завжди витратна покупка. Незалежно від початкових витрат, кожен водій хоче мати авто, що не обтяжуватиме необхідністю дорогого і регулярного ремонту, передають Патріоти України. Експерти провели дослідження та склали рейтинг моделей, ку...

"Ті, хто бере участь...": Ломаченко вдався до погроз через можливу заборону Московської церкви

вівторок, 20 серпень 2024, 15:38

Чемпіон світу з боксу у легкій вазі за версіями IBF та IBO Василь Ломаченко (18-3, 12 КО) розмістив у соцмережах кілька дописів на захист Московської церкви, передають Патріоти України. «Ті, хто бере участь у забороні УПЦ, зовсім не розуміють наслідків...