Настане "кайфова" погода: Синоптик озвучила прогноз на найближчі дні в Україні

Погода порадує українців приємною температурою та відсутністю опадів - антициклон Hermelinde продовжує утримувати над нашою країною суху теплу погоду. Завтра, 9-го вересня, у всіх областях України дощів не передбачається, повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Однак без атмосферних явищ не залишимося - виникнути красиві, хоч і небезпечні для водіїв, тумани. Тумани з видимістю 300-500 метрів очікуються переважно вранці та ввечері. Обережно!",- попередила Діденко. За словами синоптика, в четвер і п'ятницю в Україну прийде "кайфова" погода, а температура повітря догоджатиме нам усім - протягом дня очікується до 25 градусів тепла.

"І навіть вночі заморозки відступлять через м'який тиск комфортного тепла, + 8 + 14 градусів. У Києві четвер також буде сонячним і теплим, протягом дня очікується + 22 + 24 градуси", — підсумувала Діденко.

Як повідомляв Главред, народний синоптик Леонід Горбань озвучив прогноз погоди в Україні на осінь 2021. За його словами, вже в другій половині вересня почнуться дощі та похолодає. Крім того, сніг у 2021 році випаде рано.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...