Наставник збірної Італії відповів, чому привітав російський клуб з чемпіонством

Головний тренер збірної Італії з футболу Лучано Спаллетті перед матчем проти України у відборі Євро-2024 пояснив, чому у травні привітав Зеніт із чемпіонством у чемпіонаті Росії. Відповідаючи на запитання журналіста, італієць заявив, що у Зеніті є багато футболістів, яких він тренував, коли очолював російський клуб, та додав, що не варто «прив’язувати спорт до конфліктів», повідомляють Патріоти України з посиланням на "Українську асоціацію футболу".

«У цій команді багато футболістів та людей з якими я працював, вони мене привітали з чемпіонством у Серії А, а я привітав їх із чемпіонством у російській лізі.

Я вважаю, що некоректно прив’язувати спорт до конфліктів, з якими не згоден. Я проти будь-якого конфлікту та війни взагалі. Італійці теж багатостраждальний народ. Я сподіваюся, що конфлікт в України незабаром закінчиться", — сказав Спаллетті.

У травні Спаллетті записав відеозвернення Зеніту, в якому привітав клуб із золотими нагородами у чемпіонаті Росії. Італієць очолював Зеніт у 2009−2014 роках.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...