Наставник збірної Італії відповів, чому привітав російський клуб з чемпіонством

Головний тренер збірної Італії з футболу Лучано Спаллетті перед матчем проти України у відборі Євро-2024 пояснив, чому у травні привітав Зеніт із чемпіонством у чемпіонаті Росії. Відповідаючи на запитання журналіста, італієць заявив, що у Зеніті є багато футболістів, яких він тренував, коли очолював російський клуб, та додав, що не варто «прив’язувати спорт до конфліктів», повідомляють Патріоти України з посиланням на "Українську асоціацію футболу".

«У цій команді багато футболістів та людей з якими я працював, вони мене привітали з чемпіонством у Серії А, а я привітав їх із чемпіонством у російській лізі.

Я вважаю, що некоректно прив’язувати спорт до конфліктів, з якими не згоден. Я проти будь-якого конфлікту та війни взагалі. Італійці теж багатостраждальний народ. Я сподіваюся, що конфлікт в України незабаром закінчиться", — сказав Спаллетті.

У травні Спаллетті записав відеозвернення Зеніту, в якому привітав клуб із золотими нагородами у чемпіонаті Росії. Італієць очолював Зеніт у 2009−2014 роках.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...