"Насті дуже пощастило": Зірка "Моєї прекрасної няні" прокоментувала тяжку хворобу Заворотнюк (відео)

Російська актриса Ольга Прокоф'єва, яка виконала роль Жанни Аркадіївни в серіалі "Моя прекрасна няня", прокоментувала стан хворої на рак Анастасії Заворотнюк. Так, артистка вірить, що її подруга та колега за стрічкою йде на одужання, передають Патріоти України.

Такими подробицями Прокоф'єва поділилася в інтерв'ю YouTube-шоу "Лучше-Правду". Актриса також згадала, що одна з перших дізналася про хворобу своєї колеги, адже вони раніше близько дружили. Однак, як зазначила Ольга, сім'я Заворотнюк в якийсь момент дала їй зрозуміти, що Анастасія сама хоче справлятися зі своїми проблемами. Тому вона вирішила не турбувати подругу і нічого про неї не розпитувати.

"Дружили, коли разом знімалися, потім я помчала в театр. Збереглася тепла хвиля від усього прожитого. У нас залишилися хороші приятельські стосунки... Але після хвороби, її сім'я дала зрозуміти, що вона сама хоче справлятися зі своїми проблемами. Тому я не цікавилася, не передавала привіти через подруг, але ми всі переживаємо. Насті дуже пощастило, у неї чудова сім'я, люблячі навколо люди. Я вірю, що все йде на поправку", – заявила Прокоф'єва.

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...