"Настільки боляче, що не можу передати": Наталя Могилевська розповіла, що окупанти розбомбили її дім у Бучі

В інтерв'ю Факти ICTV Наталія Могилевська розповіла, що у її домі у Бучі жили російські окупанти, передають Патріоти України.

«У будинку жили орки, вони вкрали все — навіть капці, постільну білизну, матраци й навіть решітку з плити. Після цього вони пішли й будинок розбомбили. Тобто будинку тепер просто немає. Наш дім — це наша душа, наша друга шкіра. Це настільки неприємно, коли інші люди торкаються брудними руками твого інтимного. Це настільки боляче, що я не можу передати. Про це навіть говорити неприємно», — зазначила артистка.

Могилевська також зізналася, що її серце зайняте і вона дуже цінує ці стосунки. «Він їздить зі мною, захищає мене. Ми буваємо в таких місцях — навіть там, де „зникли“ військові частини — вони під землею, а для ворога їх просто не існує. Вчора були в Запоріжжі, поблизу якого є російські війська. Це найнебезпечніші місця. Він їздить зі мною та захищає. Мені з ним, як у пісні - і смерть не страшна. Нашу історію ми обов’язково розповімо, але після війни. Я дуже вдячна йому, що він був поряд», — розповіла виконавиця.

«Він не військовий, але ми познайомилися у перші дні війни та вивезли величезну кількість дітей, людей, мою вагітну сестру на 8 місяці вагітності», — повідомила Могилевська і додала, що її обранець довгий час проживав у США.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...