Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу.

"Кмітливого "плавця" охоронці кордону помітили за 100 метрів від лінії кордону. Чоловік плив під водою, але змушений був підніматись на поверхню, щоб дихати. Використовуючи скутер, він сподівався швидше подолати водний маршрут.

Однак не склалося, як бажалося – пильні прикордонники його помітили і затримали", - йдеться в повідомленні.

Як з’ясувалося, це вже друга спроба чоловіка втекти за кордон. У 2022 році він намагався потрапити до Молдови суходолом, але не вдалося.

"Нагадуємо, що такі "турне" по Дунаю не тільки незаконні, а й можуть бути вкрай небезпечними, адже швидка течія, велика глибина, вир та інші природні чинники є загрозою здоров’ю та життю людини", - застерегли в Держприкордонслужбі.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...