Наступають справжні хрещенські морози: Україну очікують потужні опади і падіння температури до -20°C

З 14 по 19 січня в Украні очікується пік похолодання, температура вночі може сягати -20°C. Про це повідомила у Facebook синоптик Наталка Діденко, зазначають Патріоти України.

"Пік похолодання очікується з 14 по 19 січня. У нічні години ймовірно до -14-20 градусів", - написала пані Діденко.

11-12 січня значних опадів в Україні не очікується, але вже з 13 січня на південному сході очікуються дощі та мокрий сніг.

"11-12 січня, погоду України визначатиме антициклонічне поле, тому ані страшних, ані симпатичних снігопадів не очікується. Лише в Криму можливі опади та щось несуттєве політає у західній частині України. Вдень ще холоду не буде, а ось ніч почне вихолоджувати довкілля. 13 січня на південний схід України вискочить активний циклон, який справді ускладнить там погоду - мокрий сніг, сніг та навіть дощ (бо вдень на південному сході ще може бути порівняно тепло) плюс налипання мокрого снігу, ожеледь, штормовий вітер", - розповіла пані Діденко.

Циклон вплине на погоду у східних областях, на Дніпропетровщині, Сумщині та на Запоріжжі - очікуються опади та сильний вітер.

Крім того, 13-14 січня атмосферні фронти іншого циклону вплинуть на погоду у західних і північних областях.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...