Наступали на ноги і катували електрошокером: У Росії поліціянти забили до смерті "героя війни" в Україні

У російській Махачкалі силовики держави-агресора вбили 48-річного військовослужбовця – учасника "СВО" Ахмеда Джабраїлова. В останні хвилини свого життя окупант зазнав катувань: полійцейські били, застосовували шокер та буквально стрибали по ньому, передають Патріоти України.

Про це свідчать кадри з камери спостереження, які опублікував правозахисний Telegram-канал команди Володимира Осєчкіна Gulagu.net. Повідомляється, що росіянина затримали 9 липня у нього вдома на проспекті Расула Гамзатова.

Місцеві пабліки повідомляли, що чоловік поводився неадеквано. Він навіть не впізнавав власну матір. Перехожі викликали поліцію, коли воєнний злочинець у стані наркотичного сп'яніння бігав із ножем по дахах. Під час затримання він чинив спротив. Окупанта доправили у чергову частину поліційного відділку.

Камера не записувала звук, але на зображенні видно, що із затриманим перебувало двоє співробітників, які лише говорили. Час від часу до кабінету заходили інші люди. Як йдеться у повідомленні, все вказувало на те, що Джабраїлов погано почувався – він сповз із сидінь та лежав на підлозі. Поліціянти спробували напоїти його водою.

Час запису вказує, що затриманого завели до кабінету о 18:04, а вже о 18:11 один із співробітників навалився на нього коліном. Коли той почав опиратися, його почали тримати вже чотири особи. Двоє колінами стояли в нього на спині, поки інші наступали на ноги і били Джабраїлова електрошокером. Якоїсь миті один із силовиків буквально почав стрибати на затриманому. Вже о 18:16 росіянин перестав подавати ознаки життя.

О 18:21 до кабінету зайшлим медики, які констатували смерть затриманого. Правозахисники висловили переконання, що це привід для порушення кримінальної справи за ч.5 ст. 286 КК РФ через тортури, внаслідок яких загинула людина.

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...