Наступне "Євробачення" відбудеться в Італії: Що відомо про переможців групу Måneskin (відео)

22-го травня у Роттердамі відбувся гранд-фінал 65-го Євробачення. Цього року переможцем конкурсу стала Італія. Український гурт GO_A посів 5-ту сходинку. Друге місце дісталося Франції , а третє - Швейцарії, зазначають Патріоти України.
 Рок-гурт Måneskin існує з 2015-го року, хоча всі його учасники знайомі ще зі школи
Як відомо, результати складаються з голосів професійного журі кожної країни-учасниці та голосів телеглядачів. Україна отримала 97 балів від журі та 267 балів від телеглядачів. Цікаво, що Великобританія цього року отримала 0 балів від журі і 0 балів від телеглядачів. Тепер про переможця.
 Так виглядає фінальна таблиця результатів Євробачення-2021
Італійська рок-група Måneskin, що стала переможницею конкурсу «Євробачення-2021» в Ротердамі, так чекала вердикту суддів, що у одного з учасників від напруги розійшлися штани. Про це свідчить відео, що з'явилося в мережі.

Måneskin була створена в 2015/2016 роках, коли студенти римського ліцею імені Джона Кеннеді Давид Даміано, Томас Раджі і Ітан Торки вирішили виступати разом, а на роль солістки запросили напівдатчанку Вікторію Де Анжеліс.

Саме вона придумала назву групи Måneskin («Місячне світло»), незважаючи на те, що значення слова ніяк не було пов'язанe з самою групою.

Як свидельствуют дані з Вікіпедії, поворотний момент в кар'єрі музикантів настав після і участі в конкурсі груп Pulse, для якого їм довелося почати писати свої власні пісні. Участь в конкурсі дозволила їм виступити в Felt Music Club & School, де пізніше вони завоювали свою першу нагороду.

Перший серйозний успіх група завоювала вже в 2017 році, коли зайняла друге місце в 11 сезоні італійського шоу талантів X Factor. Після цього була перемога на Фестивалі в Сан-Ремо і перемога на «Євробаченні-2021» з піснею «Zitti e buoni».:

ВИСТУП ПЕРЕМОЖЦІВ

ВИСТУП ФРАНЦІЇ:


ВИСТУП ШВЕЙЦАРІЇ:

ВИСТУП УКРАЇНИ:

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...