Наступного тижня в Україні сухо та спекотно. Синоптики уточнили прогноз погоди

Літо добігає кінця, проте спека найближчим часом йти не планує. Протягом тижня практично в усіх українських регіонах буде +30°C. Деталями поділилася синоптикиня Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

За її словами, серпень ніяк не вгамується і наступний тиждень знову почнеться зі спеки. 26 серпня максимальна температура повітря становитиме від 30 до 34 градусів тепла, а в деяких регіонах і зовсім +34...+36 градусів.

"Дощів не видно, всюди буде сонячно, сухо, відповідно, зростає пожежна небезпека — обережненько. У Києві гарячіше, у понеділок вдень до +33, +34 градусів. Спека цього тижня в Україні триватиме. Одна надія — на хоча б трохи свіжіші ночі та ранки. Проте вдень практично повсюдно буде за +30 градусів", — написала Наталка Діденко.

Напередодні синоптикиня також писала, що температура повітря почне знижуватися до комфортної вже восени, 1 і 2 вересня, а поки що на українців очікує ще кілька спекотних днів.

Нагадаємо, 15 серпня повідомлялося, як живуть люди в найспекотнішому місті світу. Температура повітря в межах населеного пункту зазвичай перевищує 50 градусів за Цельсієм.

13 серпня повідомлялося, що над Україною помітили північне сяйво і зорепад Персеїди. Північне сяйво помітили в небі над Павлоградом і Харковом. Як кажуть експерти, щоб спостерігати це явище, потрібно, щоб збіглися кілька чинників: безхмарне небо і геомагнітна буря.

"Має знайти": Олександр Усик сказав, чого сьогодні найбільше бракує українському боксу

вівторок, 27 серпень 2024, 6:48

Абсолютний чемпіон світу в ексклюзивному інтерв'ю NV розповів про проблеми у вітчизняному спорті, передають Патріоти України. Зокрема, на питання чого сьогодні найбільше не вистачає українському боксу, Усик відповів так:. «Менеджерів. Бо саме якісний м...

Уряд затвердив ціни на газ до наступного року: Стало відомо, скільки платитимуть українці

вівторок, 27 серпень 2024, 6:44

Кабінет міністрів до 30 квітня 2025 року подовжив дію спецобов'язків щодо пільгового постачання газу підприємствам теплокомуненерго, побутовим споживачам, операторам газорозподільних систем та виробникам електроенергії. Уряд ухвалив таке рішення на зас...