Наступний крок - масове виробництво: Ізраїль оголосив про завершення розробки вакцини проти коронавірусу

Наразі препарат проходить стадію патентування, після чого має бути налагоджене виробництво у різних країнах світу

Ізраїльський інститут біологічних досліджень (IIBR) завершив стадію розробки вакцини проти коронавірусу SARS-CoV-2 і перейшов до підготовки її масового виробництва. Про це повідомив міністр оборони Ізраїлю Нафталі Беннета, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Australian Jewish News.

Урядовець розповів, що під час відвідування лабораторії інституту йому показали «антитіло, яке атакує вірус моноклональним шляхом» і може нейтралізувати його в організмі інфікованої людини.

«Я пишаюся співробітниками інституту за цей приголомшливий прорив. Їхня креативність та єврейський розум призвели до цього дивовижного досягнення», – сказав Беннет.

За даними ізраїльського Міноборони, розробка вакцини завершена і зараз інститут очікує патент на свій винахід, після чого звернеться до міжнародних компаній для виробництва антитіл у великих масштабах.

У заяві Міноборони Ізраїлю не уточнюється, чи проводилися випробування вакцини на людях.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...