Наступник Клімкіна в уряді Зеленського-Голобородька святкує день народження: Яким був Євген Кошовий до образу "Лисого Жеки" з "95 кварталу"

Свою шевелюру "лисий клоун", за самовизначенням, приховує щоденними 40-хвилинними цирюльними процедурами.

У неділю, 7 квітня, свій 35 день народження святкує український гуморист і шоумен, учасник студії "Квартал 95" Євген Кошовий. Сьогодні відсутність волосся - частина іміджу Євгена Кошового. Однак як часто згадує комік, так було не завжди, зазначають Патріоти України.

Євген Кошовий народився в смт Ківшарівка Харківської область в родині працівника котельні та виховательки дитячого садка. У 1989 році родина переїхала до Алчевська на Луганщині. Майбутній гуморист з дитинства мріяв стати співаком, навчався в музичній школі грати на саксофоні, брав участь у шкільних театральних постановках.

Кошовому – 35: як виглядав гуморист до фірмової лисини

По завершенні школи 2000 року Кошовий вступив на акторський факультет Луганського коледжу культури. Вже на першому курсі коледжу він став учасником студентської команди КВН "Кого позвать?". У складі команди КВН "Ва-Банкъ'' грав з 2001 по 2005 рік.

Кошовому – 35: як виглядав гуморист до фірмової лисини

У травні 2001 року в Києві, щоб зобразити Олександра Розенбаума і співака Вітаса, Кошовий поголився наголо, що правда, номер на ТБ так і не потрапив. Як розповідав комік, волосся у нього були русяве, однак після того випадку воно так і не відросло.

"Моя перукарня - в моїй ванній кімнаті ... Дзеркало, станок - і вперед! Займає 40 хвилин з душем", - розповідає Кошовий.

Кошовому – 35: як виглядав гуморист до фірмової лисини

З того часу відсутність волосся стало частиною іміджу гумориста. Хоча жарти і питання з цього приводу він отримує досі.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...