Наступними жертвами стануть діти? У Києві безхатченко-зоофіл ґвалтує цуценят

У Києві виявили бездомного чоловіка, який ґвалтує тварин. Він живе в покинутих будівлях на лівому березі столиці. Волонтерка Ірина Сивенко повідомила в Facebook, що у зловмисника викупили потерпіле цуценя, передають Патріоти України.

Тварину відвезли в клініку, де ветеринари надали їй необхідну допомогу. Зараз стан чотирилапого стабільний. "Ми не можемо цього опублікувати, оскільки Фейсбук забанить фото. А сказати можемо – ця "людина" поголила цуценя і використовувала його для задоволення своїх сексуальних потреб", – написала волонтерка.

У клініці вона планувала отримати висновок медиків, а після – звернутися з ним до поліції. Притягти безхатченка до відповідальності хочуть і в громадській організації Ursa Major, яка бореться з жорстоким поводженням із тваринами.

"Готуємо заяви до поліції, аби ініціювати відкриття кримінальної справи за статтею 299 – жорстоке поводження з тваринами. Процес буде дуже складним, проте ми віримо, що разом у нас вийде покарати шкуродера-збоченця", – йдеться в повідомленні.

Представники Ursa Major також мали намір найближчим часом відвідати місце, де мешкає безхатченко. Вони звернулися по допомогу до чоловіків-добровольців, які могли б їх супроводжувати. Також волонтери попросили всіх небайдужих людей поширити інформацію про подію.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...