Насувається стрімке похолодання: Синоптики радять українцям готувати теплі речі та збирати городину

На Волинь, Львівщину, Рівненщину та Тернопілля чекають заморозки. Синоптики радять українцям готувати теплі речі та збирати городину. Залишилися останні теплі дні перед різким похолоданням. Бо в Україну вже суне арктичне повітря, передають Патріоти України.

Попри те, що у четвер, 17 вересня, на вулиці було 29 градусів, вже у п'ятницю, 18 вересня, за прогнозами синоптиків, температура впаде до 15-ти. З таким різким зниженням на вихідних до України прийдуть і заморозки.

Грози вже накрили західні та північні регіони. А вранці температура почне знижуватися по всій території країни, щонайменше на 10 градусів. "Вночі по західних областях, а вночі по всі Україні температура +3 – 8 градусів тепла і подекуди заморозки до -1 і ґрунту, і повітря", - каже синоптик "Укргідрометцентру" Владислав Білик.

Перше похолодання встигли відчути у Києві - полив перший осінній дощ. 30-хвилинна злива устигла наробити шкоди - повалила дерева на дороги до столиці та перекрила проїзди. Пориви вітру зсунули огородження на мосту Патона. А ще злива затопила парковку з електричними автомобілями та підняла частину даху на одній із багатоповерхівок. Столичний автодор працюватиме в посиленому режимі, а на місцях можливих підтоплень чергує техніка.

Імунологи просять не нехтувати підготовкою до різкого осіннього холоду. Адже з перепадом температур стрибає тиск, іде навантаження на організм. Аби з мінімальною шкодою для здоров'я увійти в холод, треба займатися спортом, гуляти на свіжому повітрі і не забувати про вітаміни.

Холод, що йде на Україну, зі Скандинавії. Проте, така погода протримається не довго. Уже за тиждень синоптики обіцяють, що українці ще встигнуть насолодитися "бабиним літом".

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...

"Про це не можна мовчати! Сотні біженців приїжджають у Варшаву...": Українка поскаржилася на напад таксиста в Польщі

вівторок, 19 березень 2024, 10:20

Українка розповіла, як на вокзалі Варшави стикнулася з агресією з боку таксиста. Він вимагав від дівчини сплатити за два кілометри шляху 300 злотих (майже 3 тис. грн), хоча раніше назвав ціну в 20 злотих, а коли вона запротестувала, став лаятися, образ...