Насувається сильний шторм: Жителів Києва попередили про серйозну небезпеку

Попередження про перший рівень небезпеки, жовтий, буде діяти з 8 годин ранку 21 січня до 20:00.

У Києві оголосили жовтий рівень небезпеки через сильний штормовий вітер. За даними Українського гідрометцентру, у столиці у вівторок, 21 січня очікуються сильні пориви вітру до 15-24 м/с, передають Патріоти України.

Як повідомляють синоптики, попередження про перший рівень небезпеки, жовтий, буде діяти з 8 годин ранку 21 січня до 20:00. Управління з питань цивільного захисту КМДА традиційно закликає киян і гостей міста бути обережними та дотримуватись основних рекомендацій за час сильного вітру.

Всі вікна потрібно ретельно закрити, з балконів і лоджій слід прибрати предмети, які можуть випасти назовні. На вулиці громадянам рекомендується триматися якомога далі від рекламних щитів, ліній електропередач, дерев (особливо тополь), не паркувати поруч з ними автотранспорт.

Під час сильного вітру сховатися в найближчому приміщенні або природному укритті. При падінні дерев або гілок, при отриманні травм людьми слід негайно інформувати екстрені служби за телефонами екстреного зв'язку: 101 або 103.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...