Наталя Могилевська розповіла, чому жодного разу не залишила Україну після 24 лютого, і висловилася про акторів "Кварталу 95"

Наталія Могилевська (Фото:Кадр із відео)

Співачка Наталія Могилевська в інтерв'ю проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником на YouTube-каналі СТБ заявила, що народні артисти мають бути з народом, передають Патріоти України.

«Ось коли ми одружуємося, ми даємо обіцянку — разом і в радості й в горі. І у біді бути разом. Сльози навертаються. Так що, якщо з твоїм чоловіком щось не так, його треба покинути, якщо війна. Так само й народ. Я 25 років тут даю концерти. Стільки любові. У мене було щасливе життя. Як можна, коли щось трапилося, взяти та покинути це все. Коли тебе полюбили, ти даєш обіцянку бути з народом. У тяжкі часи теж», — зазначила Могилевська, яка зараз допомагає військовим і дає спектаклі Я вдома та Доньки.

Співачка зізналася, що мріє про велику родину. «Я не знаю, що встигну. Завжди представляла багато дітей». Могилевська розповіла, що захоплюється мужністю президента Володимира Зеленського: «Він не залишить Україну. Буде до кінця. Думаю, все буде так, як треба. Усього доб'ється».

«Половину всіх концертів, яких я даю Україною, я даю з Кварталом 95. Мало хто знає, але Женя Кошовий із сім'єю, дітьми — вони тут із самого початку. Так само як і Саша Пікалов, Валерій Жидков та інші. 150 концертів вони дали перед військовими. І у найгарячіших точках», — додала артистка.

"То шо ти робиш то не "іскуство". А повна х**ня!": Соня Морозюк хотіла вразити підписників процесом написання картини, але щось пішло не так

четвер, 18 квітень 2024, 20:44

Вулична художниця, одіозна екснаречена Романа Гринкевича Соня Морозюк у себе в Instagram виклала відео, на якому показала, як створює нову картину. І – очікувано нарвалась на хвилю хейту, передають Патріоти України. На початку процесу Соня у рукавичках...

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...