Наталія Варлей вразила секретами краси у свій 73-й день народження (фото)

У понеділок, 22 червня, свій день народження відзначає знаменита радянська актриса театру і кіно, зірка фільму "Кавказька полонянка" Наталія Варлей, передають Патріоти України.

Артистці виповнюється 73 роки, але, незважаючи на вік, вона продовжує дивувати своїх шанувальників красою і чудовою фізичною формою.

Артистка Наталія Варлей найбільш відома своїми ролями в таких культових картинах, як "Кавказька полонянка", "Вій", "12 стільців", "Гостя з майбутнього" "Чарівник смарагдового міста" та іншими.

Головні секрети краси і молодості від Наталії Варлей

Ранній підйом. Актриса суворо дотримується режиму дня: її ранок починається дуже рано, не пізніше 7:00, а лягає спати вона не пізніше 23:00. Адже організм обов'язково повинен відновитися і набратися сил після насиченого дня. І саме такий режим найбільш сприятливий для міцного здоров'я людини.

Щоранку – контрастний душ, і цього правила Варлей дотримується протягом десятиліть, не порушуючи.

Щоденний ритуал – ранкова зарядка. Хоча б кілька бадьорих рухів, які допомагають розім'яти суглоби і надати тонус м'язам.

Щоденне миття голови. За словами артистки, багато її знайомих сміються з цього, але вона дійсно щоранку, незалежно від того, де є, повинна вимити волосся.

Крім цього, Варлей розповіла, що ніколи не вірить ні в яку містику: гороскопи, астрологічні прогнози, передбачення – все це, на її думку, змушує нервуватися, що, зі свого боку, негативно відбивається на зовнішності.

Ну і, звісно, головним джерелом сили, своїм натхненням, досягненням і успіхом у своєму житті вона, безумовно, вважає своїх дітей і онуків.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...