"Натягнув маску, боїшся зд*хнути. Ти старе чм*, урод": На Полтавщині жінка накинулася на пенсіонера через зауваження (відео)

У Кременчуці Полтавської області у салоні громадського транспорту сталася перепалка між пасажирами. Пенсіонер зробив жінці зауваження стосовно неправильно вдягненої маски, на що та його облаяла. Відео конфлікту зафільмували очевидці і виклали у соцмережі, передають Патріоти України.

"Ситуація у 28-му, лакшері. Чоловік зробив зауваження жінці, щоб вона одягла маску, і тут Остапа понесло", - прокоментували автори відео.
На відео видно вже самий розпал конфлікту. Роздратована жінка "засипає" чоловіка лайкою. "Натягнув маску, боїшся зд*хнути. Ти старе чм*, урод. Нормальна людина не зробила б зауваження", - кричала знервована пасажирка на адресу чоловіка.
Слід зазначити, що з присутніх ніхто не намагався втрутитися у конфлікт. Як повідомили у Мережі, вийшовши з автобуса, жінка дала ляпас своєму супутнику, мабуть, через те, що не заступився за неї. Користувачі в Мережі вважають, що жінка поводилася неадекватно:
- Маски носять негарні люди.
- Було б справжнім злочином аби ця красуня ховала свою вроду від оточення.
- Ви думаєте, вона це планувала? Я не виправдовую її, я тільки припускаю, що її трігернуло від зауваження через накопичену агресію.

Не все так однозначно? Чи може Польща депортувати українських чоловіків

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:58

Поляки можуть повернути до України військовозобов'язаних чоловіків? З новою важливою заявою вийшов міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш, який раніше висловлювався за повернення чоловіків на Батьківщину. Водночас Варшава подовжила тимчасовий з...

Винищувач супербактерій: Вчені заявили про створення антибіотика, який може здійснити прорив у медицині

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:47

Вчені відкрили новий клас антибіотиків з потужною активністю проти особливо стійких бактерій. Медикамент також продемонстрував ефективність лікування інфекції кровотоку у мишей, передають Патріоти України. Антибіотик розробили медики з Уппсальського ун...