Натяк на те, що комусь дуже хочеться нової крові? У Слов'янську в річницю окупації до міськради принесли прапор Росії (відео)

У Слов'янську Донецької області в понеділок, 12 квітня, під час сесії міської ради до зали засідань разом з українським прапором внесли прапор Росії, передають Патріоти України.

Це трапилося просто під час виступу депутатки від ОПЗЖ Анастасії Петренко. За даними місцевого видання "6262.com.ua", прапори приніс активіст на ім'я Василь Хоменко.

Прапор країни-агресора швидко винесли із зали співробітники поліції. Активіст же пояснив, що так він хотів позначити, де сидять прихильники України, а де – Росії, передає "Укрінформ". Чоловік додав, що, на його думку, роботі міськради заважають представники партій ОПЗЖ, "Наш край" і "За мир і розвиток".

Хоменко розповів, що протокол на нього не складали, адже прапор Росії не є забороненою символікою. "У нас, на жаль, сім років війни, а у нас до цього часу російська символіка не заборонена. Треба заборонити російську національну символіку під час війни", – сказав активіст.

Зазначимо, що цей інцидент стався в сьому річницю з дня окупації Слов'янська проросійськими найманцями. Спочатку вони захопили міський відділ МВС, а також будівлю СБУ. Місто перебувало під контролем окупантів 84 дні.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...