Натяк на Трепака? Генпрокурорка запостила в соцмережі сексистське фото

У березні Ірина Венедіктова усунула свого заступника Трепака від усіх справ, розслідуванням яких займається Служба безпеки. Після цього Трепак написав заяву на звільнення.

Ірина Венедіктова. Фото: Главком.

Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова опублікувала у Фейсбуці сексистське фото, на якому дівчинка довела хлопчика до сліз, повідомляють Патріоти України.

«Кажуть, що чоловіки не плачуть. Та ви просто не вмієте їх ображати», - зазначається на фото. Разом із тим Венедіктова додала до фото власний коментар: «Чоловічі істерики... це так зворушливо)))».

Кого саме Венедіктова мала на увазі, не відомо. Але зазначимо, що в день опублікування цього посту – вранці 4 квітня – вийшло інтерв’ю ексзаступника генпрокурора Віктора Трепака, де він негативно оцінює роботу Венедіктової.

«Нове керівництво прокуратури виношує ідею утворення апеляційної атестаційної комісії, яка б переглянула рішення атестаційних комісій, якими були звільнені працівники ГПУ з підстав професійної некомпетентності чи недоброчесності. Це може нанівець звести усю попередню роботу нашої команди щодо оновлення кадрового складу прокуратури. Крім того, наразі «завис» другий етап цього процесу, який стосується регіональних прокуратур», - сказав Трепак.

Додамо, що у березні Венедіктова усунула свого заступника Трепака від усіх справ, розслідуванням яких займається Служба безпеки, в тому числі, про напад на активістку Катерину Гандзюк. Після цього Трепак написав заяву на звільнення. Екс-генпрокурор Руслан Рябошапка заявив, що після відставки Трепака можна забути про належне розслідування вбивства Гандзюк.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...