Натомість можна досхочу поплюскатись у хазяйській ванні: Мережу порвало відео з домашньою видрою, котру збив з пантелику прибор з ілюзією води (відео)

У Японії господар видр із кумедними кличками Котаро та Хана вирішив перевірити, як тварина реагує на оптичні ілюзії. Він зафільмував поведінку своїх улюблениць і виклав їх у власному каналі на YouTube.

На відео видно, як видра намагається залізти мордою в апарат із антигравітаційною ілюзією падіння води й ніяк не може напитися. Тварина то так, то сяк залазила в отвір, але в неї нічого не виходило. За намагання господар нагородив видру ласощами.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...