Натовк пику на прощання: Колишній тренер Львова побив російського футболіста

Головний тренер вірменського клубу Пюнік Єгіше Мелікян побив російського нападника своєї команди Антона Кобялко. Інцидент стався 20 травня. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Чемпионат.com

Причина конфлікту

В кінці травня у Кобялко закінчувався контракт з Пюніком, але через погані відносини з головним тренером Єгіше Мелікяном, Антон був змушений розірвати угоду передчасно і полетіти в Росію.

Перед вильотом Кобялко зайшов попрощатися з командою і попросив головного тренера вибачитися за образи в його сторону під час матчу Пюнік – Арарат-Вірменія. Мелікян відмовив, отримавши у відповідь ляпас від російського форварда, який після цього відразу попрямував в аеропорт "Звартноц".

Саме там Антона Кобялко наздогнав Єгіше Мелікян і заступник гендиректора Пюніка Кім Аракелян, які повалили гравця на землю, завдали йому кілька ударів по голові і втекли.

"Вони його побили при людях, поваливши на землю і завдавши численних ударів по голові. У поліції Кобялко відмовився давати свідчення і полетів до Росії", – сказало джерело.

Кар'єра Мелікяна в Україні

  • Мелікян в Україні очолював Львів, Металург Д і Сталь.
  • Додамо, що за Пюнік під його керівництвом наразі виступає одразу сім українців: Герман Пеньков, Валерій Болденков, Антон Братков, Микита Татарков, Ігор Гончар, Олег Кожушко та Євген Будник. Усі, окрім Болденкова, були його підопічними у Львові та Сталі.

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...