Натравив поліцейських й імітував затримання: На Запоріжжі хлопець оригінально освідчився коханій (відео)

У Мелітополі в Запорізькій області хлопець імітував затримання поліцейськими своєї коханої дівчини, щоб зробити їй пропозицію руки і серця. Відео оригінального освідчення опублікували на каналі "Україна в шоці" у Telegram, зазначають Патріоти України.

Як видно з відео, дівчина приїхала на автомобілі до воріт приватного будинку. Одразу після цього позаду автомобіля зупинився білий мікроавтобус. З нього вибігли люди в масках і жилетах з написом "поліція", які тримали у руках муляжі пістолетів.

Псевдополіцейські імітували затримання дівчини і хлопця. Вони поклали дівчину на капот автомобіля. У цей момент вийшов її хлопець, став на одне коліно і освідчився. Дівчина, не дивлячись на шок від того, що відбувалося, на пропозицію погодилася.

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі пожежник зробив своїй коханій оригінальну пропозицію руки і серця. Під завивання сирени пожежного автомобіля, з великим букетом троянд та на одному коліні чоловік запропонував своїй дівчині стати його дружиною.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...