Є нові випадки: Нацгвардія почала антидиверсійну операцію в лісах України через підпали (фото)

У Чорнобильській зоні 19 квітня рятувальники запобігли спробі нового лісового підпалу. Національна гвардія через підпали розпочала антидиверсійну операцію, заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передають Патріоти України.

Вчора (19 квітня – 24 канал) під час вечірнього моніторингу в Чорнобильській зоні, виявили ось таких 4 "феномени" (дивіться фото) на площі приблизно 100 метрів, – написав Аваков.

За словами очільника МВС, на щастя, осередки вогню вдалося швидко погасити. Аваков наголосив, що поліція вже займається цим та іншими інцидентами. Він додав, що зловмисникам загрожує не лише штраф.

Створив спеціальну групу МВС, Нацгвардія розпочала антидиверсійну операцію в лісі…Які ж негідники… Штрафом ви не відбудетеся, – заявив очільник МВС.

Міністр також звернув увагу на те, що цього року була дуже суха зима. А рівень води в екосистемі опустився вниз на 1,5 – 2 метри. "Лісова, особливо хвойна підстилка легко вразлива для пожежі. Усе це, звичайно, можливість для негідників і провокаторів", – наголосив Аваков.

Він пояснив, що дії зловмисників матимуть гідну відповідь з боку влади. Та звернувся до всіх, хто має інформацію про підпали у Чорнобильській зоні, зі закликом повідомляти про це правоохоронців.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...