Нацгвардійці "підсмажили" три ворожі БМП і знищили безліч орків на Ізюмському напрямку (фото)

На Ізюмському напрямку на Харківщині спецпризначенці Національної гвардії України ліквідували три бойові машини піхоти та безліч російських окупантів, передають Патріоти України.

На скупчення техніки та особовий склад противника захисники України наткнулися під час проведення розвідки. Після цього одразу по ворожій техніці відпрацювали з протитанкової зброї, повідомляє пресслужба Нацгвардії у Facebook.

Також українські військові обстріляли взводно-опорні пункти рашистів з гранатометів. "На взводно-опорні пункти противника прилетіли ще подарунки від спецпризначенців – постріли до гранатометів 30 мм калібру, які виконали свою місію", – йдеться у повідомленні.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...