Нацгвардію теж підозрюють: На Южно-Українській АЕС майнили криптовалюту і розголосили держтаємницю

Правоохоронці припускають, що до майнингу були також причетні співробітники Національної гвардії України, які охороняли АЕС.

На Южно-Українській атомній електростанції займалися майнингом криптовалюти, при цьому допустивши розголошення відомостей про фізичний захист АЕС, що є державною таємницею. Про це повідомляє місцевий сайт “Преступности. Нет” з посиланням на ухвалу Центрального районного суду Миколаєва, передають Патріоти України.

Посадові особи Южно-Української атомної електростанції в режимному приміщенні станції несанкціоновано розмістили комп’ютерне обладнання з підключенням до мережі Інтернет, в результаті чого сталося розголошення відомостей про фізичний захист станції, які є державною таємницею.

Правоохоронці припускають, що до майнингу були також причетні співробітники Національної гвардії України, які охороняли АЕС. 10 липня на станції був проведений санкціонований обшук, за результатами якого були вилучені медіаконвертер, оптоволокно, частина мережевого кабелю. В рамках судового рішення вказане майно було заарештовано.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...