​Націоналісти, агов! У головному Бандерштаті України на вулиці Шухевича продають м’ячі з символікою держави-агресора(фотофакти)

У магазині іграшок і товарів для дітей Nazari toys на вул. Шухевича, 32 в Києві продаються м’ячі, на яких зображено прапор РФ. Про це повідомив в Telegram одеський активіст Сергій Стерненко, зазначають Патріоти України.

Він поділився фото, які отримав від небайдужих громадян. На знімках видно, що на м’ячах написано «Russia» та зображено російський прапор. На цінниках вказана вартість м’ячів 65 грн.

«Навряд це помилка при закупівлі або «не помітили», адже цей товар хтось закупив, доставив, прийняв на склад та виставив на вітрину», – зазначив Стерненко.

До слова, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що існує три елементи стримування агресії Російської Федерації союзниками України.

Оперативна група до 600 британських військовослужбовців готова розгорнутися в Україні на тлі побоювання російського вторгнення.

Також США слідом за Британією заявили про готовність надати військову підтримку Україні.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...