Національні "рекорди" України: Пенсіонерка з Полтави зібрала на подвір'ї купу сміття висотою з будинок

Сусідка пенсіонерки Олена Андрєєва стверджує, що вона перебуває на обліку в психіатричній лікарні. Сама жінка це заперечує.

Мешканка Полтави за 20 років зібрала на своєму подвір'ї купу сміття висотою з будинок. 26 січня сміття почали вивозити комунальники, повідомляють Патріоти України.

Пенсіонерка Тетяна Приходько пояснила, що залишилася без роботи і почала виносити сміття у сусідів. «Вони мені їжу давали, відра давали, що у них є, то я все приносила додому... Чоловік хворів, син хворів, і вийшло, що я залишилася, що я їм допомагала, а сама залишилася. А мені що дісталося від цієї розрухи? Що дісталось, то й беру. Стане в нагоді. У господарстві кулемет згодиться», - розповіла вона журналістам.

Сміття почали вивозити після того, як сусіди пенсіонерки поскаржилися на сморід і щурів. Сама Тетяна Приходько не хотіла віддавати зібрані речі - за її словами, їй «навіть дня не дали, щоб прибрати». Голова Подільської райради в Полтаві Сергій Білокінь поскаржився, що пенсіонерка залізла на купу сміття і заважала комунальникам її вивозити.

«Одну вантажівку сміття ми вже вивезли, але купа меншою не стала. У розмовах з мешканкою вона пояснювала, що їй це необхідно для комфортного проживання», - заявив він.

Сусідка пенсіонерки Олена Андрєєва стверджує, що вона перебуває на обліку в психіатричній лікарні. Сама жінка це заперечує. «Вона трошки хвора. Довести цього ми не можемо, тому що лише діти можуть її влаштувати в психіатричну лікарню. Син відмовився чотири роки тому її здавати. Поїхав до Ізраїлю, там і живе. А вона збирає сміття щодня о пів на сьому ранку і приносить мішки», - сказала сусідка Тетяни Приходько.

Комунальники розраховують прибрати купу сміття за три дні - речі вивезуть на звалище в селі Макухівка під Полтавою.

Джерело: UA:Суспільне

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...