"Натуральні архієрейські понти": Волинський митрополит ПЦУ нарвався на критику через норкову шубу (фото)

Дотепники вже жартують про "модернову рясу" та те, що архієрей, напевно, має харчуватися ягодами та корінням, якщо "ходить в шкурі".

Митрополит Луцький і Волинський Православної церкви України, голова Синодальної комісії у справах монастирів і чернецтва Михайло (Зінкевич) з'явився на публіці в норковій шубі, повідомляють Патріоти України.

У такому вбранні церковник прийшов на урочисту першу сесію Луцької міської ради VIII скликання 27 листопада. Судячи з фоторепортажу місцевого видання "Волинські новини", в залі та на сцені митрополит перебував уже без шуби. Фотографії Зінкевича "в хутрі" зроблені в холі луцького Палацу культури.

На Facebook-сторінці "Кампанія ХутроOFF" засудили такий вчинок представника ПЦУ. "Не думаємо, що ці події пов'язані, але нагадаємо, що в цьому році на території митрополії єпископа ПЦУ Михайла почала працювати норкова ферма, яку відкрив голландець", – йдеться в повідомленні.

Ситуація привернула увагу диякона РПЦ, письменника Андрія Кураєва, якого заборонив у служінні патріарх Кирило. На сторінці в Facebook церковник написав, що це "натуральні архієрейські понти".

"Так, в Луцьку такі холоди, що без хутра ніяк. Мінус шість градусів. Дубак. Особливо звірячий холод стоїть в архієрейському лімузині", – із сарказмом зазначив Кураєв.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...