"На*уй звідси": В окупованому Севастополі росіян відкрито посилали за військовим кораблем (відео)

У тимчасово окупованому Криму, зокрема у Севастополі, місцеві жителі вже не соромляться та не бояться демонструвати своє невдоволення присутністю росіян. Громадян країни-агресора відкрито просять забиратися з півострова, передають Патріоти України.

Відповідні кадри поширилися у мережі. На них чоловік послав росіян, які відпочивали на набережній, за російським військовим кораблем.

Один із очевидців зафільмував крик душі кримчанина. Що цьому передувало, невідомо, проте він дуже емоційно дав зрозуміти всім навколо, що думає про Росію та росіян."На**й звідси, росіяни. На**й звідси ваша Росія, бл**ь", – говорив він.

Чоловік говорив це досить голосно, довкола було багато людей, проте, що цікаво, ніхто не наважився йому відповісти. Погрозами окупанти та їх прихильники змогли сипати лише у соцмережах.

"Знайти та знешкодити", "Де я був у цей момент. Як же йому пощастило", "От за такі номери лише депортація", – писали коментатори. Однак знайшлися серед них і люди, які не побачили в словах чоловіка нічого неправильного. Відео містить велику кількість нецензурної лексики, 18+!

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...