"Наука втрачає сенс": Ще один вчений спалив свій диплом кандидата наук на знак протесту проти "вченого Киви" (відео)

Демонстративно спалив свій диплом кандидата економічних наук черкащанин Іван Подолян. Чоловік каже, що йому огидно залишатися частиною спільноти, яка збезчестила себе, відмовившись тримати стандарти якості освіти. Ймовірно, йдеться про скандальну подію “захисту кандидатської дисертації” одіозним нардепом Іллею Кивою. Відповідне відео черкасець виклав на своїй сторінці у мережі “Фейсбук”, передають Патріоти України.

Іван Подолян - відомий у Черкасах громадський діяч, засновник Черкаської школи підприємництва “SMRNK” 11 років тому отримав звання кандидата економічних наук.

- У мене в руках документ, який свідчить про те, що 11 років тому я стояв перед високим жюрі та захищав своє право називатися науковцем. Захист був досить гарячим, була дискусія шалена, стрес. І дискусія не скільки між мною і жюрі, скільки між членами комісії. Одні вважали, що мої здобутки сумнівні. Інші вважали, що це геніально і тягне на докторську. В підсумки жюрі проголосувало і я став кандидатом економічних наук, - пригадав Іван. - Зараз в мене відчуття двоякі. Те, що я побачив вчора (відео з захисту дисертації Іллею Кивою - ред.), це просто дно!

Черкасець на знак протесту вирішив спалити свій диплом, оскільки не бажає “стояти в одному ряду із тотемною твариною з ОПЗЖ”.

- При усій повазі до справжніх науковців, з якими мені поталанило спілкуватися і працювати. При усій моїй вдячності людям, які відкрили для мене двері до київської наукової спільноти і дали можливість проявити свої таланти, - написав у дописі Подолян. - Мені огидно залишатися, навіть формально, частиною спільноти, яка остаточно збезчестила себе, демонстративно відмовившись тримати стандарти якості, без яких наука втрачає сенс.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...