
Відзначається, що червоне і перероблене м'ясо відносять до груп ймовірних і відомих канцерогенів відповідно. Тому не рекомендують споживати його в їжу взагалі або рекомендують знизити до мінімальної кількості, замінивши, наприклад, птицею або рибою.
За час спостережень від різних причин померли 7961 учасник: 2598 осіб від захворювань серцево-судинної системи, а 1873 людини від раку. Вчені з'ясували, що порівняно з тими, хто не їв червоне і перероблене м'ясо взагалі, у тих, хто його їв, ризик передчасної смерті від всіх причин і від серцево-судинних захворювань був вищим.
26 жовтня загинув Богдан Змий — український інженер, засновник та керівник компанії ТОВ РОВЕР ТЕК, один з авторів роботизованої машини для розмінування Змій. Про це повідомила Шептицька міська рада у понеділок, 27 жовтня, передають Патріоти України. За...
Українка Ірина, яка вже кілька років живе в Іспанії, поділилася досвідом користування місцевою системою охорони здоров’я та пояснила, на що можуть розраховувати українці, що отримали тимчасовий захист у цій країні. Про це жінка розповіла у TikTok, пере...