Навчатиметься в Нью-Йоркському університеті: У США українську школярку визнали генієм

Українська школярка Вікторія Панченко була офіційно визнана генієм у Сполучених Штатах Америки. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці”Освітня асамблея”, зазначають Патріоти України.

Панченко навчається в 10-му класі школи в місті Нова Каховка в Херсонській області. Вона отримала бронзову медаль Всесвітньої олімпіади геніїв і грант на навчання в Нью-Йоркському університеті за свій проект, який природним способом допоможе очищати річки.

Уточнюється, що проект Панченко передбачає очищення річок без механічного втручання людини в екологічну систему. Українка пропонує очищати річки за допомогою очерету, який може виділяти з річкової води забруднюючі речовини.

Панченко запропонувала створити спеціальні плаваючі конструкції з очеретом понтонного типу і розміщувати їх на річках. Згідно з її проектом, це допоможе очистити річкову воду природним чином.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...