Навернення у брітішбандерівці: Шевченко збирається викликати англійського захисника до збірної України по футболу

Англійський захисник Макс Кілман може бути викликаний до збірної України цього місяця Про це повідомляє авторитетний журналіст Ігор Циганик у youtube-програмі "Циганик LIVE", зазначають Патріоти України.

За інформацією джерела, Кілман вже виявив бажання грати за збірну України і контактував з УАФ.

"23-річний захисник англійського "Вулвергемптона" Макс Кілман виявив бажання виступати за збірну України. У нього є такі можливості. Його мати українка. Футболіст, який зараз є основним центральним захисником в команді АПЛ. Він виявив бажання виступати саме за збірну України. Наскільки мені відомо, існує певний контакт між Кілманом і УАФ. 5-го числа Андрій Шевченко повинен оголосити склад збірної України і цікаво, чи буде там прізвище Кілмана", - сказав Циганик.

23-річний Макс Кілман виступає за "Вулвергемптон" з 2018 року. У нинішньому сезоні він зіграв у чемпіонаті Англії 15 матчів та віддав 1 результативну передачу.

Кілман також грав у футзал та у 2015-2018 роках провів 25 матчів за збірну Англії.

У березні на збірну України чекають матчі кваліфікації на ЧС-2022 проти Франції (25 березня), Фінляндії (28.03) та Казахстану (31.03). Найближчим часом Андрій Шевченко повинен оголосити заявку національної команди на ці зустрічі.

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...